NL / EN

Werkgebieden

Onze markten

Bij het beleveren van klanten gaat het niet alleen om de beschikbaarheid van het juiste product maar ook om een passende logistieke oplossing. Is een afnemer snel en tegen redelijke kosten te bereiken?

Belangrijke afzetmarkten voor Total Produce B.V. zijn de Benelux, Duitsland, Scandinavië en Frankrijk. Deze markten kunnen vanuit Rotterdam – waar Total Produce B.V. is gevestigd – uitstekend bediend worden. Dit komt onder andere door een uitstekend, nauw vertakt transportnetwerk waarmee de belangrijkste West- en Noord-Europese steden binnen 24 uur bereikt worden. Zo kunnen bijvoorbeeld Total Produce B.V. en haar dochteronderneming Total Produce Indigo SAS - door gebruik te maken van deze goede logistieke mogelijkheden en een logistiek steunpunt in Zuid-Frankrijk - op zeer efficiënte wijze de gehele Franse markt bedienen.

Naast verkoop in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, is Total Produce B.V. zeer actief binnen diverse Midden- en Oost-Europese markten. Vooral de Oost-Europese markten ontwikkelen zich in zeer snel tempo als het gaat om consumentenvoorkeuren en besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking. Rotterdam is al jaren een belangrijke aanvoerhaven van vers fruit voor deze afzetgebieden. De basis voor dit succes wordt gevormd door de commerciële banden die deze landen hebben met Nederland. De logistieke faciliteiten en de ligging van Total Produce B.V. sluiten perfect aan, aangezien het distributienetwerk vanuit Rotterdam richting Midden- en Oost-Europa zeer goed ontwikkeld is. Voor de afnemers betekent dit een efficiënte aanlevering van een op en top vers product.